Отворени позиции

Моля, изберете град и компания, в които искате да работите, и, ако е необходимо, сфера на дейност:

Ако имате интерес от позиция с дистанционно сътрудничество, в списъка с градовете изберете “Дистанционна работа”.

  • Какъвто и да е професионален опит
  • 0,5 - 3 години опит (Junior) (2)
Филтриране: по дейност

За търсещите работна позиция има следните изисквания:

Гореща

Онлайн маркетинг агенция Netpeak търси мениджър за първоначална обработка на запитвания за услуги, който има познания в сферата на онлайн маркетинга. Имаме нужда от активен, енергичен и умен човек, за когото трудностите по пътя към целта не са причина да спре, а възможност да намери друг начин, може би дори по-лесен и кратък.

Отделът за работа с платен трафик в Netpeak има нужда от retention-oriented професионалист с фокус върху email маркетинг и чатботове. Търсим човек, който е запознат с дигиталния маркетинг, може да пише продаващи тектове и иска рекламата да е не само информативна, но и да генерира реализации.

Нашата цел е клиентите ни да имат редовни имейл бюлетини, които да дават резултат. Колегата ще ръководи имейл маркетинг кампании, ще настройва вътрешните процеси в производството на услугата и ще комуникира с клиентите.

Ако ти вече можеш да разпращаш имейли, имаш комуникативни навици и предпочиташ да работиш в среда, където всичко работи точно – попълвай анкетата!

Ние активно търсим Junior SEO Specialist и сме готови да вземем в екипа ни талантливи, енергични и целенасочени млади специалисти,  завършили профилни учебни заведения, започващи да изграждат кариерата си. От голяма полза ще бъде опит в SEO, знания за HTML, JavaScript, Wordpress и т.н. Тази позиция предполага работа под ръководство на старши специалист и преход на позиция Middle SEO Specialist при продуктивна работа и успешно преминаване на атестация.

Netpeak търси Middle SEO Specialist с добри практически и теоретически знания в оптимизирането на сайтове за търсещи машини. От голяма полза ще са знанията на езици за програмиране (HTML, CSS, PHP) и CMS (OpenCart, WordPress, Magento и т.н.). Тази позиция предполага работа под ръководство на SEO Team Lead и израстване до позиция Senior SEO Specialist и SEO Team Lead.

Позиция Middle/Senior PPC Specialist е за този, който:

  1. Вече има опит в работата с онлайн реклама като PPC Specialist.
  2. Знае какво влияе на показателя качество на ключовата дума.
  3. Различава ROI от ROMI и знае начини как да ги пресметне. 

На тази позиция Вие ще можете да използвате своите знания и навици, както и да придобиете безценен опит, работейки върху сложни и интересни проекти.

Не гореща

Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.