Отворени позиции

Моля, изберете град и компания, в които искате да работите, и, ако е необходимо, сфера на дейност:

Ако имате интерес от позиция с дистанционно сътрудничество, в списъка с градовете изберете “Дистанционна работа”.

  • Какъвто и да е професионален опит
Филтриране: по дейност

За търсещите работна позиция има следните изисквания:

Гореща

Ние знаем, че няма такива специалности в университетите, но сме готови да ви научим, ако сте вече запознати с Google Analytics, Google AdWords, ако сте запалени и бързо научавате нова информация. 

Краен срок за кандидатстване: 10 септември 2018г.

Позиция Middle/Senior PPC Specialist е за този, който:

  1. Вече има опит в работата с онлайн реклама като PPC Specialist.
  2. Знае какво влияе на показателя качество на ключовата дума.
  3. Различава ROI от ROMI и знае начини как да ги пресметне. 

На тази позиция Вие ще можете да използвате своите знания и навици, както и да придобиете безценен опит, работейки върху сложни и интересни проекти.

Netpeak търси Middle SEO Specialist с добри практически и теоретически знания в оптимизирането на сайтове за търсещи машини. От голяма полза ще са знанията на езици за програмиране (HTML, CSS, PHP) и CMS (OpenCart, WordPress, Magento и т.н.). Тази позиция предполага работа под ръководство на SEO Team Lead и израстване до позиция Senior SEO Specialist и SEO Team Lead.

Ние търсим човек, който ще стане опора и дясна ръка на ръководителя на Netpeak България. Ако нямате нищо против рутината, но същевременно не изпадате в паника при вида на нова и непозната задача, може би, тази работа е за вас. Особено ако искате да започнете кариерата си с частична или пълна заетост в международна компания, специализираща се в онлайн маркетинга.

Не гореща

Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.