Отворени позиции

Моля, изберете град и компания, в които искате да работите, и, ако е необходимо, сфера на дейност:

Ако имате интерес от позиция с дистанционно сътрудничество, в списъка с градовете изберете “Дистанционна работа”.

  • Всички градове
  • София (3)
  • Варна (4)
  • Какъвто и да е професионален опит
  • Без професионален опит (Intern) (6)
  • 0,5 - 3 години опит (Junior) (5)
  • от 1,5-4 години опит (Middle) (1)
Филтриране: по дейност

За търсещите работна позиция има следните изисквания:

Гореща

Тази позиция е за човек:

  1. Който има желание да води комуникация като търговец на услуги или продукти;
  2. За когото интернет не е враждебна среда, а полезен инструмент за привличане на заинтересована аудитория;
  3. Чието ниво на английски език е не по-ниско от Upper Intermediate.

Junior PPC специалистът създава и подобрява рекламни кампании самостоятелно или под ръководството на Middle PPC специалист. Позицията е предназначена за хора с неголям опит в поне една рекламна платформа. Тя е само първа стъпка в кариерата на PPC специалист в Netpeak.

Ние търсим човек, който ще стане опора и дясна ръка на ръководителя на Netpeak България. Ако нямате нищо против рутината, но същевременно не изпадате в паника при вида на нова и непозната задача, може би, тази работа е за вас. Особено ако искате да започнете кариерата си с частична или пълна заетост в международна компания, специализираща се в онлайн маркетинга.

Ние активно търсим Junior SEO Specialist и сме готови да вземем в екипа ни талантливи, енергични и целенасочени специалисти,  завършили профилни учебни заведения, започващи да изграждат кариерата си. От голяма полза ще бъде опит в SEO, знания за HTML, JavaScript, Wordpress и т.н. Тази позиция предполага работа под ръководство на старши специалист и преход на позиция Middle SEO Specialist при продуктивна работа и успешно преминаване на атестация.

Онлайн маркетинг агенция Netpeak търси асистент в отдел продажби, който има познания в сферата на онлайн маркетинга. Имаме нужда от активен, енергичен и умен човек, за когото трудностите по пътя към целта не са причина да спре, а възможност да намери друг начин, може би дори по-лесен и кратък.

Junior PPC специалистът създава и подобрява рекламни кампании самостоятелно или под ръководството на Middle PPC специалист. Позицията е предназначена за хора с неголям опит в поне една рекламна платформа. Тя е само първа стъпка в кариерата на PPC специалист в Netpeak.

Netpeak търси Middle SEO Specialist с добри практически и теоретически знания в оптимизирането на сайтове за търсещи машини. От голяма полза ще са знанията на езици за програмиране (HTML, CSS, PHP) и CMS (OpenCart, WordPress, Magento и т.н.). Тази позиция предполага работа под ръководство на SEO Team Lead и израстване до позиция Senior SEO Specialist и SEO Team Lead.

Не гореща

Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването на нашите продукти и услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.